Új mezeket kap a 2005-ös korosztály

Innen-onnan már halottunk arról, hogy a 2005-ös korosztályú csapatunk ajándék csapatfelszerelést kapott, egy textilforgalmazó cégtől. Igazándiból nem tudtunk sok mindent a történésekről, hisz egyik szülő úgy mond magán akciója volt a szponzor megkeresése. Persze edzésen halottam, hogy milyen jó lenne, ha egységes saját mezünk lehetne. A szavakat tettek követték és Szarkáné Csapó Zsuzsa már át is vette a mezeket, amit nem sokára megismerhetünk. Megkértem őt, hogy néhány mondatban mesélje el az új mezek történetét. Íme!

 

 


„Júniusban nyitott Esztergomban a Kik nevű textildiszkont. Egy ártatlan kis vásárlásnak indult a délután, amikor az üzletben egy szórólapra lettem figyelmes. Kis focistákra való mezek voltak a szórólapon, igen baráti áron. Rögtön eszembe jutott két kis focis gyerekemen kívül, a 2005-ös korosztály. A másnapi edzésen az első dolgom a szülőkhöz vezetett. Mindenki remek ötletnek találta, és pillanatok alatt ki is választottuk a nekünk tetsző színösszeállítást. Alig vártam, hogy újra Esztergomba járjak, és megrendelhessem a csapatnak az új szerelésüket. A rendelés leadásánál azonban kellemes meglepetés ért. A pénztáros hölgy kihívta az üzletvezetőt, és közölte vele, hogy egy csapatnak szüksége lenne mezekre. A vezetőhölgy ekkor árulta el, hogy a Kik nyitási akcióban 3 esztergomi iskolának adományozna mezeket. Nagyon jó hír volt ez, csak két baj volt. Nem voltunk esztergomiak, és nem voltunk iskola sem. Az esztergomi vezető viszont nagyon kedves volt, és addig telefonálgatott, míg megkapta az engedélyt a mezek átadására. Így sikerült 14 focis mezt, 1 kapus mezt és egy utazótáskát szereznünk a 2005-ös korosztály számára. Reméljük még nagyobb kedvvel és önbizalommal folytatják majd a focit, az új mezekben. Ezúton is szeretnénk a Kik textil diszkont támogatását megköszönni.”
Én is, m i is szeretnénk megköszönni így ismeretlenül is az esztergomi üzlet pénztárosának, vezetőjének jóindulatú segítségét, hogy csapatunk egy új mezgarnitúrával gazdagodott. Továbbá meg kell köszönnünk a szülői segítséget, amit már az évek során többször megtapasztaltunk, és bizony szükségünk van rá. Sokszor mi is edzők erőt merítünk belőle. Látva a lelkesedést, összefogást nem engedhetjük meg magunknak, hogy egy pillanatra is lazítsunk.

 

IWIWGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark
No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.