Debrecen Karnevál Kupa

Legfrissebb hírlevél letölthető:


Tudnivalók

 

- indulás aug.8 péntek reggeli órák, hazaérkezés aug.10 vasárnap esti órák

- szállás Kossuth Lajos kollégium 2*3 ágyas külön fürdőszobás szobák

- előre látható költségek (szállás,busz,3*étkezés) gyerek 15.000 Ft/fő, felnőtt 16.000 Ft/fő  - ebből a busz 5.000 Ft/fő - tehát aki kocsival jön annyival kevesebbet kell fizessen (a szállás költsége még változhat, ezek a 2 évvel ezelőtti árak)

- fizetni csak a kísérők után kell

- szép kártyát a szálláson elfogadnak

- befizetés, felelősségi nyilatkozatok kitöltése :  július 10. csütörtök 17.00 - 18.00 a pálya klubhelyiségében ,  a szervezésnél csak a befizetést teljesítőkkel tudunk tovább számolni!!!!

- július 1-ig  minden korosztálytól kérünk 1 főt (email v. telefonos elérhetőséggel ) aki a csapatához tartozó adminisztrációt elintézi (szobabeosztás, szállás bejelentkezési lapok kitöltése stb.)

- július 1-ig minden korosztálytól kérünk egy komplett névsort a résztvevőkről (focizó, kísérő) megjelölve hogy ki jön busszal ill. saját autóval a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. címre

- az egyedül utazó gyerek költőpénzt hozzon

- pénteken lehetőség van az élményfürdőbe 990 Ft-os kedvezményes áron bemenni ( fakultatív)

 

 

Az előzetes jelentkezések alapján 5 korosztállyal és közel 150 fővel megyünk....

Röviden ennyi, minden egyéb kérdésre megpróbálunk válaszolni. Az alábbi számokon kereshettek: Balogh Renáta 20/539-1158, Schmidt Zoltán 20/955-2622

 

Ha még van további info azt a facebookon vagy a nyergesigyermekfoci.hu oldalon jelezzük, ahol a 2 évvel ezelőtti nyertes csapatunk élménybeszámolóját is elolvashatjátok. 

IWIWGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark
No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.